LAVIS

 

LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan yhdistelmään. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Vaikka LAVIS tunneilla oppii kuntoilun lomassa lavatanssien perusaskeleita, kyse ei ole tanssin opetuksesta vaan jumpasta.

Lavis nostaa peruskuntoa ja lihaskestävyyttä, kehittää kehonhallintaa ja tasapainoa sekä parantaa nivelien ja selkärangan liikkuvuutta. Askellukset ja hypyt lujittavat myös luustoa. (Halutessaan tanssija voi korvata hypyt askelilla). Musiikin mukaan liikkuminen ja askeleiden harjoittelu ovat myös erinomaista aivojumppaa!

Kuten lavatansseissa, LAVIS -tunnilla tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä!

LAVIS- lavatanssijumppa tunneilla tärkeää onkin hyvä ja rento fiilis, jossa jokainen saa liikkua omalla tasollaan, tyylillään ja tehollaan. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tanssiparin puute ei ole ongelma, sillä LAVISta tanssitaan yksin. Varusteiksi sopivat tavalliset sisäliikuntavarusteet ja –kengät.

Pe 22.9. & Pe 27.10. klo 17 - 18 Liikuntahallin peilisalissa! Ohjaajana Aija Karhulahti (ent. Vilokkinen). Tervetuloa!