Jäsenyys

* Jäsenmaksut:

- jäsenmaksut vahvistetaan vuosittain seuran vuosikokouksessa, jonka jälkeen ohjeet ja tiedot jäsenmaksun suorittamiseksi löytyvät tältä sivulta.

 

* Kesäjumppamaksut:

- Kesäjumppamaksu on jäsenille 2 €/hlö/kerta ja Ei-jäsenille 5€/hlö/kerta, joka suoritetaan käteisellä ohjaajalle (kuntosalikävijät tipauttaa rahan Sykkeen postilaatikkoon hallin käytävällä). 

- Koko Kesäkausi 25€/hlö, mikä oikeuttaa osallistumaan rajattomasti kaikkiin kesäkauden ryhmiin. Maksuohjeita saa ohjaajilta. 

 

* Virtain Sykkeen jäsenmaksun maksaneet ovat oikeutettuja

- käymään kaikissa seuran jumpissa sekä kuntosalilla Sykkeen vuoron aikana, ellei Jumppakalenterissa ole mainintaa maksimiryhmäkoosta.

 

* Jäsenmaksun maksuohjeet löytyy tästä!

- tuntien kuvauksessa on erikseen mainittu mikäli ryhmään osallistuakseen tulee suorittaa erillinen osallistumismaksu jäsenmaksun lisäksi tai joissa on käytössä peruuttamattoman varauksen sakkomaksu,

- peruuttamattomien varauksien sakkomaksut laskutetaan kauden loputtua ohjaajien pitämän kirjanpidon mukaan,

- HUOM! Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta.

 

* Jokaisessa jumpparyhmässä on oma osallistumisluettelonsa, johon jokaisen jumpassa käyvän tulee merkitä selvästi nimensä (etu- ja sukunimi) sekä rasti päivän kohdalle, jolloin on paikalla ollut.

 

* Jokaisen Sykkeen jäsenen tulee palauttaa kauden alussa oman ryhmän ohjaajalle jäsentietolomake. Lomakkeen saa tulostettua tästä! Tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksena:

- yhdistyslain mukainen rekisteri seuran jäsenistä

- jäsenasioista ja seuran muusta toiminnasta tiedottaminen

- laskujen ja maksujen seuranta

- tilastotietojen kokoaminen jäsenrakenteesta ja liikuntaryhmiin osallistuvista