Jäsenyys

* Jäsenmaksut:

- Jäsenmaksut vahvistetaan kalenterivuosittain seuran vuosikokouksessa helmikuun loppuun mennessä, minkä jälkeen jäsenmaksun voi suorittaa Hoika-järjestelmän lähettämän laskun tiedoilla. Maksutapoina käyvät myös ePassi, SmartumPay ja Eazybreak. 

 

Alle 19-vuotiaat lapset ja nuoret 25 euroa / kausi. HUOM! Maksuton kevätkausi 2024 TemppuTemmellys-ryhmiin ja / tai JunnuSählyyn osallistuville lapsille! Muista ilmoittautua Hoikassa!

19 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat 55 euroa / kausi

Sisaralennus: Perheen 1. lapsi 25 euroa / Perheen 2. lapsi 20 euroa  /  Perheen 3. jne lapsi 15 euroa/kausi. 

PerheGym ja Jumppapäivät erillisellä toimintamaksulla. Nämä ovat kaikille avoimia eli osallistuminen ei edellytä Sykkeen jäsenyyttä!

 

* Virtain Sykkeen jäsenmaksun maksaneet ovat oikeutettuja

- käymään rajoituksetta kaikissa seuran jumpissa sekä kuntosalilla Sykkeen vuorojen aikana.

 

* Peruuttamattomien varauksien sakkomaksut laskutetaan erikseen ohjaajien pitämän kirjanpidon mukaan

 

HUOM! Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta.

 

* Jokaisessa jumpparyhmässä on oma osallistujalistansa, johon jokaisen jumpassa käyvän tulee merkitä selvästi nimensä (etu- ja sukunimi) sekä rasti päivän kohdalle, jolloin on paikalla ollut.

 

* 1.8.2022 alkaen jokaisen Sykkeen jäsenen tulee ilmoittautua Sykkeen jäseneksi Hoika-palvelussa! Jäsenrekisterin tarkoituksena on: 

- yhdistyslain mukainen rekisteri seuran jäsenistä

- jäsenasioista ja seuran muusta toiminnasta tiedottaminen

- laskujen ja maksujen seuranta

- tilastotietojen kokoaminen jäsenrakenteesta ja liikuntaryhmiin osallistuvista

 

1.8.2022 alkaen myös jäsenmaksu suoritetaan Hoikan kautta ilmoittautumisen yhteydessä! Ilmoittautumisen päätteeksi järjestelmä lähettää laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka jälkeen maksun voi suorittaa joko tilisiirtona tai käytössämme olevilla liikuntaetuuksilla.