Ohjaajat

 

Piia Lamberg              lambergtraining@gmail.com

Koulutettu kuntosalivalmentaja. Ohjattu Kuntosalitreeni kevätkaudella -21! Tiistaisin klo 18-19.30. Eka kokoontuminen ti 12.1. Liikuntahallin kuntosalilla, tervetuloa!

 

Tiina Saarinen           0400-498592 / tiinas.saarinen(at)gmail.com

"Heippa kaikille! Minuun liikuntainnostus iski vuosia sitten lenkkeilyn, retkeilyn ja juuri pumpin parissa. Ohjaajaksi päädyin nopsasti, sattumusten kautta, mutta rakkaudesta lajiin. On tärkeää antaa hetki myös itselle ja mielestäni liikkuminen on siihen parasta. Tulethan mukaan, hikoillaan ja hemmotellaan itseämme yhdessä!"

 

Heli Björn                050-3594732 / helge-84(at)hotmail.com

" Liikuntakärpänen puraisi alle parikymppisenä ja sillä tiellä ollaan. Nautin liikkumisesta, sen tuomista positiivisista vaikutuksista ja haluan näitä fiiliksiä jakaa myös tunneillani kävijöille. Omiin harrastuksiini kuuluu pääsääntöisesti toiminnallinen / kehonpainoharjoittelu sekä pyöräily, päivittäistä kehonhuoltoa unohtamatta.

Tunneilla tavataan!!"

 

Sonja Niinikoski           050-3611056 / sonjaniinikoski87(at)gmail.com

“Olen ollut Sykkeen toiminnassa mukana kymmenisen vuotta sekä jumpparina että ohjaajana ja johtokunnan jäsenenä. Pari edellistä kautta ovat vierähtäneet seuramme perheliikuntaryhmiä ohjaten oman touhutaaperon kanssa, mutta nyt olen vaihteeksi TemppuTemmellyksen ohjaksissa. Kivaa vaihtelua! Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja/luokanopettaja ja työpaikkani on Killinkosken koululla. Tykkään liikkua itse sekä liikuttaa lapsia niin töissä kuin kotona. Olen toiminut seuran puheenjohtajana keväästä 2019 lähtien.

 

Niina Numminen          044-352 0822 / niina.numminen(at)gmail.com

" Olen itseoppinut kuntoliikkuja, joka rakastaa kaiken uuden oppimista. Naisvoimistelijoilla olen jumpannut jo useamman vuoden, mutta erityisesti lähellä sydäntäni on sisäpyöräily. Sisäpyöräilyn lisäksi lempiharrastuksiini kuuluu mm. juoksu ja kuntosali. Kaikki missä hiki virtaa ja mistä tulee hyvä olo, ovat mieleisiä lajeja minulle. "

 

Vuokko Nurvo              050-3507648 / vuokko.nurvo(at)gmail.com

" Joogapolkuni on alkanut jo yläaste -ikäisenä, kun tutustuin hatha- ja astangajoogaan. Aktiivisen harjoittelun aloitin astangajoogan parissa v. 2010. Tähän liittyen olen käynyt useita kursseja Jyväskylässä ja harjoittanut myös muita joogamuotoja, kuten iyengarjoogaa. Joogaohjaajan kokemusta olen hankkinut Body Mind Centerissä, Ähtärissä. Vuosien aikana joogasta on tullut elämäntapa ja itseni hoitamisen menetelmä, jonka tuomat kokemukset ja oivallukset ovat synnyttäneet loputtoman innostuksen ymmärtää syvemmin todellista, luonnollista itseäni ja maailmaa. "

 

Terhi Ranta-Lassila        050-5639579 / terhi.ranta-lassila(at)virrat.fi

" Olen keski-ikäistyessäni innostunut monipuolisesta liikunnasta ja sen mukanaan tuomasta kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta. Ryhmäliikuntatuntien lisäksi käyn viikoittain ratsastamassa ja ulkoilen juosten sekä kävellen. Tällä hetkellä steppi on ehdoton jumppasuosikkini!
Työssäni luokanopettajana liikutan oppilaitani ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta olen kokemusta hankkinut SpinUpista.
Tervetuloa hikoilemaan spinninkitunneille kaikki uudet ja vanhat sisäpyöräilijät!
"

 

Teija Viitanen                  044-2613663 / teija.viitanen14(at)gmail.com

" Hei! Olen jumpannut Sykkeen tunneilla jo useampana vuonna. Nykyään toimin jumppaohjaajana sekä johtokunnan jäsenenä. Harrastuksiini kuuluu hevoset sekä monipuolinen liikunta, kuten sali ja lenkkeily. Tunneillani pääasia on, että kaikki halukkaat saavat mukavan liikuntahetken ja voivat haastaa itsensä uusiin hyvinvointia sekä kuntoa nostaviin suorituksiin. "

 

Hannele Rantanen           041-5046616 / hannelemakinen@luukku.com

" Olen ohjannut erilaisia jumppia monille ikäryhmille jo vuosia. Ammatiltani olen fysioterapeutti, joten olen tarkka siitä, että liikkeet tehdään oikein. Kuntojumpassani ei tehdä vaikeita askelsarjoja vaan keskitytään perusliikkeisiin."  

 

Jonna Härkönen              045-2012112 / jonna.harkonen@hotmail.fi

" Olen jumpannut Sykkeen tunneilla vuosia ja sitä kautta löytänyt kipinän liikuttaa myös muita. Innostun eri liikuntamuodoista ja mitä rankempi jumppa, sen parempi fiilis. Harrastuksiini kuuluu jumppailujen lisäksi kuntosali, leipominen ja lenkkeily. Tervetuloa tunnilleni hikoilemaan ja saamaan mahtavat fiilikset päivään!" 

 

Oletko Sinä tai Ystäväsi innokas jumppari ja halukas ohjaamaan myös muita? Kaipaamme aina innokkaita, idearikkaita ja liikunnallisia ohjaajia mukaan toimintaamme. Seura kouluttaa kaikki ohjaajansa mm. Voimisteluliiton kursseilla. Ota rohkeasti yhteys seuraamme (virtain.syke(at)gmail.com)!

Kauttamme myös tilaustunnit esim. yrityksesi virkistyspäivään tai vaikka kaveriporukan illanviettoon! Ota yhteyttä.