Ohjaajat

 

Sari Kolu                    0440-173701 / sari.kolu@virrat.fi

"Kaikenlainen liikunta on kulkenut mukana jo lapsuudesta asti ja nuorena yleisurheilu ja kilpailu veivät mennessään. Nykyään harrastuksiini kuuluu lenkkeily, kuntosali ja toiminnallinen harjoittelu.

Ohjaustaustaa on monen vuoden ajalta niin lasten kuin aikuisten ohjaajana. Vuonna 2018 olen suorittanut Varalan Urheiluopiston Personal Trainer -opinnot. Tervetuloa hikoilemaan tunneilleni!"

Sari tunnetaan Virroilla myös Liikkuva koulu -koordinaattorina.

 

Mari Kulma-aho         0404185013 / mari.kulma-aho@hotmail.com

"Monipuolinen liikunta on ollut osa elämääni pienestä pitäen; kaikkea mahdollista ratsastuksesta jalkapalloon. Nykyään harrastuksiini kuuluu maastopyöräily, kuntosali ja lenkkeily. Olen suorittanut Varalan Urheiluopiston liikunnanohjauksen peruskurssin. Aloitan Virtain Sykkeellä uutena ohjaajana lasten TemppuTemmellyksessä. Naurua ja liikkumisen iloa ei meidän tunneilta tule puuttumaan, odotan innolla!"

 

Piia Lamberg              040-1470151 / lambergtraining@gmail.com

"Koulutettu kuntosalivalmentaja. Ohjattu Kuntosalitreeni alkaa jo ihan pian! Tiistaisin klo 18-19. Eka kokoontuminen ti 21.9. Liikuntahallin kuntosalilla, tervetuloa!"

 

Tiina Saarinen           0400-498592 / tiinas.saarinen(at)gmail.com

"Heippa kaikille! Minuun liikuntainnostus iski vuosia sitten lenkkeilyn, retkeilyn ja juuri pumpin parissa. Ohjaajaksi päädyin nopsasti, sattumusten kautta, mutta rakkaudesta lajiin. On tärkeää antaa hetki myös itselle ja mielestäni liikkuminen on siihen parasta. Tulethan mukaan, hikoillaan ja hemmotellaan itseämme yhdessä!"

 

Heli Björn                050-3594732 / helge-84(at)hotmail.com

" Liikuntakärpänen puraisi alle parikymppisenä ja sillä tiellä ollaan. Nautin liikkumisesta, sen tuomista positiivisista vaikutuksista ja haluan näitä fiiliksiä jakaa myös tunneillani kävijöille. Omiin harrastuksiini kuuluu pääsääntöisesti toiminnallinen / kehonpainoharjoittelu sekä pyöräily, päivittäistä kehonhuoltoa unohtamatta.

Tunneilla tavataan!!"

 

Sonja Niinikoski           050-3611056 / sonjaniinikoski87(at)gmail.com

“Olen ollut Sykkeen toiminnassa mukana kymmenisen vuotta sekä jumpparina että ohjaajana ja johtokunnan jäsenenä. Vuosien varrella on tullut ohjattua mm. Kuntojumppaa sekä monia eri lastenryhmiä. Tällä hetkellä minulla ei ole omaa ryhmää ohjattavana, mutta minuun voit törmätä tuurauspuuhissa sekä tapahtumapäivissä. Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja/luokanopettaja. Olen toiminut seuran puheenjohtajana keväästä 2019 lähtien.

 

Niina Numminen          044-352 0822 / niina.numminen(at)gmail.com

" Olen itseoppinut kuntoliikkuja, joka rakastaa kaiken uuden oppimista. Naisvoimistelijoilla olen jumpannut jo useamman vuoden, mutta erityisesti lähellä sydäntäni on sisäpyöräily. Sisäpyöräilyn lisäksi lempiharrastuksiini kuuluu mm. juoksu ja kuntosali. Kaikki missä hiki virtaa ja mistä tulee hyvä olo, ovat mieleisiä lajeja minulle. "

 

Terhi Ranta-Lassila        050-5639579 / terhi.ranta-lassila(at)virrat.fi

" Olen keski-ikäistyessäni innostunut monipuolisesta liikunnasta ja sen mukanaan tuomasta kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta. Ryhmäliikuntatuntien lisäksi käyn viikoittain ratsastamassa ja ulkoilen juosten sekä kävellen. Tällä hetkellä steppi on ehdoton jumppasuosikkini!
Työssäni luokanopettajana liikutan oppilaitani ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta olen kokemusta hankkinut SpinUpista.
Tervetuloa hikoilemaan spinninkitunneille kaikki uudet ja vanhat sisäpyöräilijät!
"

 

Teija Viitanen                  044-2613663 / teija.viitanen14(at)gmail.com

" Hei! Olen jumpannut Sykkeen tunneilla jo useampana vuonna. Nykyään toimin jumppaohjaajana sekä johtokunnan jäsenenä. Harrastuksiini kuuluu hevoset sekä monipuolinen liikunta, kuten sali ja lenkkeily. Tunneillani pääasia on, että kaikki halukkaat saavat mukavan liikuntahetken ja voivat haastaa itsensä uusiin hyvinvointia sekä kuntoa nostaviin suorituksiin. "

 

Hannele Rantanen           041-5046616 / hannelemakinen@luukku.com

" Olen ohjannut erilaisia jumppia monille ikäryhmille jo vuosia. Ammatiltani olen fysioterapeutti, joten olen tarkka siitä, että liikkeet tehdään oikein. Kuntojumpassani ei tehdä vaikeita askelsarjoja vaan keskitytään perusliikkeisiin."  

 

Jonna Salonen              045-2012112 / jonna.harkonen@hotmail.fi

" Olen jumpannut Sykkeen tunneilla vuosia ja sitä kautta löytänyt kipinän liikuttaa myös muita. Innostun eri liikuntamuodoista ja mitä rankempi jumppa, sen parempi fiilis. Harrastuksiini kuuluu jumppailujen lisäksi kuntosali, leipominen ja lenkkeily. Tervetuloa tunnilleni hikoilemaan ja saamaan mahtavat fiilikset päivään!" 

 

Oletko Sinä tai Ystäväsi innokas jumppari ja halukas ohjaamaan myös muita? Kaipaamme aina innokkaita, idearikkaita ja liikunnallisia ohjaajia mukaan toimintaamme. Seura kouluttaa kaikki ohjaajansa mm. Voimisteluliiton kursseilla. Ota rohkeasti yhteys seuraamme (virtain.syke(at)gmail.com)!

Kauttamme myös tilaustunnit esim. yrityksesi virkistyspäivään tai vaikka kaveriporukan illanviettoon! Ota yhteyttä.