Ohjaajat

Heli Björn                050-3594732 / helge-84(at)hotmail.com

" Liikuntakärpänen puraisi alle parikymppisenä ja sillä tiellä ollaan. Nautin liikkumisesta, sen tuomista positiivisista vaikutuksista ja haluan näitä fiiliksiä jakaa myös tunneillani kävijöille. Omiin harrastuksiini kuuluu pääsääntöisesti toiminnallinen / kehonpainoharjoittelu sekä pyöräily, päivittäistä kehonhuoltoa unohtamatta.

Tunneilla tavataan!!"

 

Pietu Iso-Hirvelä     046-9305975 / pietu.iso.h(at)gmail.com

" Olen salibandya Killinkosken Myrskyssä harrastava jääkiekkoilija. Tervetuloa junnut maanantaisin pelailemaan ja oppimaan uutta! "

 

Pirta Iso-Hirvelä      040-8486659 / pirta.isohirvela(at)gmail.com

" Olen ollut seuran toiminnassa mukana aivan pikkutytöstä asti. Ryhmiä olen seuran riveissä ohjannut vuodesta 1997 alkaen, seuran johtokunnan jäsenenä olen toiminut vuodesta 2007 ja koko seuran puheenjohtajana muutaman vuoden kevääseen 2019 asti. Ohjaajaura alkoi lasten ryhmien parissa, mutta vuosien saatossa olen saanut ohjata myös monia erilaisia aikuisten ryhmiä.

Harrastan pianon soiton lisäksi monipuolisen intohimoisesti liikuntaa ja jumppailujen lisäksi käynkin pelaamassa säännöllisesti mm. lentopalloa sekä tennistä."

 

Sari Kolu                   044-0173701 / sari.kolu(at)phpoint.fi

"Olen harrastanut liikuntaa lapsesta asti eri muodoissa. Reilun 10 vuoden ajan harrastin yleisurheilua kilpatasolla. Olen aiemmin ohjannut lasten liikkaria ja aikuisille mm. spinningiä. Nykyään harrastuksiini kuuluu juoksu ja kuntosali."

 

Piia Lamberg              040-1470151 / piia.jartti(at)netti.fi

" Liikkuminen ja aktiivinen elämäntyyli sekä terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä asioita. Saan liikunnasta paljon hyvää energiaa sekä voimia arjessa ja tätä haluan ryhmäliikunnanohjaajana jakaa myös muillekin. Harrastan tavoitteellista kuntosaliharjoittelua oman valmentajan opastuksella sekä erilaisia intervalli- ja HIIT-harjoituksia, myös peruslenkkeily kuuluu rutiineihini. Innolla kokeilen uusia lajeja ja tutkin tietoa liikunnasta sekä ravitsemuksesta. Tervetuloa mukaani nauttimaan liikunnan tuomasta hyvästä olosta! "

 

Siina Leinikka              044-3580642 / siina.leinikka(at)retkiruovesi.fi

" Harrastan monenlaista luonnossa tapahtuvaa liikuntaa, kuten retkeilyä, melontaa ja hiihtämistä. Olen myös melonnanohjaaja sekä vapaa-ajalla että työssäni. Jumppaohjaajana olen itseoppinut ja olen ohjannut keppijumppaa Ruoveden ja Virtain kansalaislopistoissa useamman vuoden. Jumppasalilla nähdään! "

 

Sonja Niinikoski           050-3611056 / sonja.niinikoski87(at)gmail.com

“Olen ollut Sykkeen toiminnassa mukana vajaat kymmenen vuotta sekä jumpparina että ohjaajana ja johtokunnan jäsenenä. Ohjaamisesta on ollut muutaman vuoden tauko, mutta nyt elämäntilanne on sellainen, että palaan ohjaamaan perheliikuntatunteja. Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja/luokanopettaja ja työpaikkani on Killinkosken päiväkodilla, mutta tällä hetkellä viettelen vanhempainvapaata. Päivät kuluvat kotona 6kk ja 4v tyttösten kanssa touhutessa. Tykkään liikkua itse sekä liikuttaa lapsia niin töissä kuin kotona.

Lukuvuonna 2016-2017 sain olla toteuttamassa Eväät hyvään elämään -hankkeen, jossa keskityttiin mm. lasten ja perheiden liikunnan lisäämiseen sekä terveellisiin elämäntapoihin. Tällä hetkellä toimin seuramme varapuheenjohtajana sekä lapsi- ja tapahtumavastaavana.”

 

Niina Numminen          044-352 0822 / niina.numminen(at)gmail.com

" Olen itseoppinut kuntoliikkuja, joka rakastaa kaiken uuden oppimista. Naisvoimistelijoilla olen jumpannut jo useamman vuoden, mutta erityisesti lähellä sydäntäni on sisäpyöräily. Sisäpyöräilyn lisäksi lempiharrastuksiini kuuluu mm. juoksu ja kuntosali. Kaikki missä hiki virtaa ja mistä tulee hyvä olo, ovat mieleisiä lajeja minulle. "

 

Henna Nurmela             045-6389486 / hennariikkanurmela(at)gmail.com

" Olen teatteri-ilmaisun ohjaaja, kahden pienen lapsen kotiäiti ja aloittelemassa uraani täällä Virtain Sykkeellä. Taustani on luovassa ilmaisussa, oli kyseessä sitten teatteri, musiikki tai tanssi. Olen ohjannut paljon lasten ryhmiä ja tärkeimpänä välineenäni on leikki ja sen myötä liikkumisen ilo. Omiin liikuntaharrastuksiini kuuluu tällä hetkellä pitkät lenkit ja luontoliikunta lasten ja koiran kanssa. "

 

Vuokko Nurvo              050-3507648 / vuokko.nurvo(at)gmail.com

" Joogapolkuni on alkanut jo yläaste -ikäisenä, kun tutustuin hatha- ja astangajoogaan. Aktiivisen harjoittelun aloitin astangajoogan parissa v. 2010. Tähän liittyen olen käynyt useita kursseja Jyväskylässä ja harjoittanut myös muita joogamuotoja, kuten iyengarjoogaa. Joogaohjaajan kokemusta olen hankkinut Body Mind Centerissä, Ähtärissä. Vuosien aikana joogasta on tullut elämäntapa ja itseni hoitamisen menetelmä, jonka tuomat kokemukset ja oivallukset ovat synnyttäneet loputtoman innostuksen ymmärtää syvemmin todellista, luonnollista itseäni ja maailmaa. "

 

Terhi Ranta-Lassila        050-5639579 / terhi.ranta-lassila(at)virrat.fi

" Olen keski-ikäistyessäni innostunut monipuolisesta liikunnasta ja sen mukanaan tuomasta kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta. Ryhmäliikuntatuntien lisäksi käyn viikoittain ratsastamassa ja ulkoilen juosten sekä kävellen. Tällä hetkellä steppi on ehdoton jumppasuosikkini!
Työssäni luokanopettajana liikutan oppilaitani ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta olen kokemusta hankkinut SpinUpista.
Tervetuloa hikoilemaan spinninkitunneille kaikki uudet ja vanhat sisäpyöräilijät!
"

 

Annaleena Rytkönen       044-3567100 annaleena.rytkonen(at)gmail.com

" Olen innokas harrasteliikkuja. Lempilajejani on lenkkeily, pyöräily ja hiihto. Lasten myötä olen innostunut myös lasten liikunnasta ja olenkin vetänyt liikuntaleikkikoulua vuodesta 2013 lähtien. Syksyn tullen ohjaan lapsille suunnattua sählyä. "

 

Teija Viitanen                  044-2613663 / teija.viitanen14(at)gmail.com

" Hei! Olen jumpannut Sykkeen tunneilla jo useampana vuonna. Nykyään toimin jumppaohjaajana sekä johtokunnan jäsenenä. Harrastuksiini kuuluu hevoset sekä monipuolinen liikunta, kuten sali ja lenkkeily. Tunneillani pääasia on, että kaikki halukkaat saavat mukavan liikuntahetken ja voivat haastaa itsensä uusiin hyvinvointia sekä kuntoa nostaviin suorituksiin. "

 

Sanna Vilén                      044-5332159 / sanna.vilen(at)virrat.fi

”Taustaltani löytyy monipuolinen liikunta-alan koulutus ja kokemusta reilusti yli 10 vuotta. Päivätyötäni teen liikunnan parissa sekä sivutoimisesti ohjaan personal trainer-asiakkaitani ja ohessa opiskelen liikunnanohjaajaksi (AMK) Kajaanissa.

Oma lajini on CrossFit, jota treenaan tavoitteellisesti. Uskon liikunnan monipuolisuuteen ja sitä pyrin itsekin toteuttamaan – minut voi löytää niin painonnostotangon ääreltä kuin hevosen selästä!”

 

 

 

 

 

Oletko Sinä tai Ystäväsi innokas jumppari ja halukas ohjaamaan myös muita? Kaipaamme aina innokkaita, idearikkaita ja liikunnallisia ohjaajia mukaan toimintaamme. Seura kouluttaa kaikki ohjaajansa mm. Voimisteluliiton kursseilla. Ota rohkeasti yhteys seuraamme (virtain.syke(at)gmail.com)!

Kauttamme myös tilaustunnit esim. yrityksesi virkistyspäivään tai vaikka kaveriporukan illanviettoon! Ota yhteyttä.