Ohjaajat

Ella Lampimäki                  ellalampimaki@hotmail.com

"Moi! Olen 21-vuotias ja valmistuin joulukuussa 2023 Varalan urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi. Liikunta on aina ollut intohimoni ja tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosali, lenkkeily ym. monipuolinen liikunta. Aloitan ohjaamaan Sykkeellä keskiviikkoisin Fit Dancea ja Core/kehonhuolto -tunteja. Nähdään tunneilla!"

 

Marika Niemi                      marika238niemi@gmail.com

"Hei! Olen harrastanut koko ikäni liikuntaa eri muodoissa: esimerkiksi hiihdän, pyöräilen, lenkkeilen ja tietysti olen vakioasiakas kahvakuulatunneilla. Kahvakuulaa olen harrastanut jo 2010-luvun alkupuoliskolta saakka. Ohjaajakokemusta minulta löytyy lukiovuosilta, mutta siitä on jo siis aikaa. Toki työssäni yläkoulun opettajana olen kartuttanut ohjaajakokemustani. Toivottavasti saat tunneillani hien pintaan tai ainakin hyvän mielen. Tervetuloa kahvakuulailemaan!"

 

Lotta Mutikainen               mutikainen55@gmail.com

” Heippa! Olen kahden pienen lapsen äiti ja siksi päivittäin touhua riittää. Heidän ansiostaan olenkin löytänyt uudestaan innon liikuntaan ja etenkin lasten/nuorten kanssa touhuaminen liikunnan merkeissä on lähellä sydäntä. Vapaa-ajalla parasta on metsässä liikkuminen ja uusien lenkkipolkujen löytäminen. 

Olen aloitteleva ohjaaja tänä syksynä Sykkeellä, mutta siitä huolimatta mennään joka tunnilla täysillä. Mut näkee lasten TemppuTemmellyksissä.”

 

Elina Majaranta-Juhola   elinamajarantajuhola@gmail.com

"Olen vuosimallia- 82 monipuolisesta liikunnasta nauttiva hevosnainen Pohjaslahdelta. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 20 vuotta vauvasta vaariin."

 

Katja Järvinen       044 0527125 / jarvinen.katja@gmail.com 

"Tulen uutena ohjaajana ohjaamaan Ohjattua kuntosalitreeniä tiistaisin. Olen kiinnostunut hyvinvoinnista ja toimintakyvyn parantamisesta. Olen koulutettu hieroja ja opiskelen parhaillaan pt:ksi. Kuntosaliharrastus on oma ykkösjuttu, mutta minut löytää myös sisäpyöräilemästä ja koirien kanssa lenkiltä. Nähdään salilla!"

 

Veera Ylä-Soini            virtain.syke@gmail.com

"Terveelliset elämäntavat ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja kiinnostus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ajoi minut opiskelemaan terveydenhoitajaksi. Olen liikkunut pienestä pitäen kokeillen rohkeasti erilaisia yksilö- ja joukkuelajeja. Ryhmäliikuntatunneilta sain kipinän itsekin ryhtyä ryhmäliikunnanohjaajaksi, jossa toimin nyt toista vuotta. 

Circuit-tuntini pyörii tiistai-iltaisin ja tarjoaa helposti lähestyttävää, oman kuntotason mukaista liikuntaa. Ota kaverisi mukaan ja pidetään yhdessä kiva tunti!"

 

Kiti Sinisalo              044 9948233 / kitisinisalo@hotmail.com

"Olen Kiti Sinisalo, lempeä joogaopettaja (Heartful Yoga Academy RYT200) Ähtäristä.  

Tulen Virtain Sykkeelle ohjaamaan joogaa, tyylisuuntina minulla on Yin jooga sekä Hatha.  Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja olen  myös Luontojooga-ohjaaja  sekä Äänimaljarentouttaja. Tuntieni tavoitteena minulla on luoda rento ja turvallinen ilmapiiri, jossa voit täysin rentoutua ja antautua joogan maailmaan. Toivotan sinut lämpimästi mukaan.  Nähdään matolla, Kiti"

 

Erica Outavaara         virtain.syke@gmail.com

"Moikka! Olen 15-vuotias ja käyn koulua Virtain yhtenäiskoulussa. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa ystävieni kanssa pihalla ja olla menossa.  Kotona minulla on neljä nuorempaa sisarusta, ja olen mukana seurakunnan toiminnassa, joten kokemusta lapsien kanssa olosta on ja myös nautin siitä. Odotan jo innollani, että pääsen mukaan toimintaan Sykkeellä. Aloitan TemppuTemmellyksien apuohjaajana.  Olen varma, että meillä tulee olemaan hauskaa!"

 

Sonja Niinikoski         050-3611056 / sonjaniinikoski87@gmail.com

“Olen ollut Sykkeen toiminnassa mukana jo 12 vuotta sekä jumpparina että ohjaajana ja johtokunnan jäsenenä. Vuosien varrella on tullut ohjattua mm. Kuntojumppaa sekä monia eri lastenryhmiä. Syyskaudella -23 voit bongata mut sekä Kuntojumpan ohjaksissa että TemppuTemmellys 2 -ryhmässä. Lisäksi saatan vilahtaa tuurauspuuhissa muillakin tunneilla. Olen koulutukseltani varhaiskasvatuksen opettaja/luokanopettaja ja olen suorittanut Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen. Olen toiminut seuran puheenjohtajana keväästä 2019 lähtien." 

 

Terhi Ranta-Lassila       terhi.rantalassila@gmail.com

" Olen keski-ikäistyessäni innostunut monipuolisesta liikunnasta ja sen mukanaan tuomasta kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta. Ryhmäliikuntatuntien lisäksi käyn viikoittain ratsastamassa ja ulkoilen juosten sekä kävellen. Tällä hetkellä steppi on ehdoton jumppasuosikkini!
Työssäni luokanopettajana liikutan oppilaitani ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta olen kokemusta hankkinut SpinUpista."

 

Sari Kolu                       sari.kolu@phpoint.fi

"Kaikenlainen liikunta on kulkenut mukana jo lapsuudesta asti ja nuorena yleisurheilu ja kilpailu veivät mennessään. Nykyään harrastuksiini kuuluu lenkkeily, kuntosali ja toiminnallinen harjoittelu.

Ohjaustaustaa on monen vuoden ajalta niin lasten kuin aikuisten ohjaajana. Vuonna 2018 olen suorittanut Varalan Urheiluopiston Personal Trainer -opinnot. Tervetuloa hikoilemaan tunneilleni!"

Sari tunnetaan Virroilla myös Liikkuva koulu -koordinaattorina.

 

Heli Björn                      helge-84@hotmail.com

" Liikuntakärpänen puraisi alle parikymppisenä ja sillä tiellä ollaan. Nautin liikkumisesta, sen tuomista positiivisista vaikutuksista ja haluan näitä fiiliksiä jakaa myös tunneillani kävijöille. Omiin harrastuksiini kuuluu pääsääntöisesti toiminnallinen / kehonpainoharjoittelu sekä pyöräily, päivittäistä kehonhuoltoa unohtamatta.

Tunneilla tavataan!!"

 

Niina Numminen          044-352 0822 / niina.numminen@gmail.com

" Olen itseoppinut kuntoliikkuja, joka rakastaa kaiken uuden oppimista. Naisvoimistelijoilla olen jumpannut jo useamman vuoden, mutta erityisesti lähellä sydäntäni on sisäpyöräily. Sisäpyöräilyn lisäksi lempiharrastuksiini kuuluu mm. juoksu ja kuntosali. Kaikki missä hiki virtaa ja mistä tulee hyvä olo, ovat mieleisiä lajeja minulle. "
 

Teija Viitanen                  044-2613663 / teija.viitanen14(at)gmail.com

" Hei! Olen jumpannut Sykkeen tunneilla jo useampana vuonna. Nykyään toimin jumppaohjaajana sekä johtokunnan jäsenenä. Harrastuksiini kuuluu hevoset sekä monipuolinen liikunta, kuten sali ja lenkkeily. Tunneillani pääasia on, että kaikki halukkaat saavat mukavan liikuntahetken ja voivat haastaa itsensä uusiin hyvinvointia sekä kuntoa nostaviin suorituksiin. "

 

Jonna Salonen              045-2012112 / jonna.salonenn@hotmail.com

" Olen jumpannut Sykkeen tunneilla vuosia ja sitä kautta löytänyt kipinän liikuttaa myös muita. Toimin apuohjaajana TemppuTemmellys 1-ryhmässä ja minulta löytyykin kolme omaa pientä temmeltäjää myös kotoa. Lasten kanssa puuhastelu on siis tuttua ja hauskaa.

Olen suorittanut Voimisteluliiton Ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutuksen ja syyskaudella -23 ohjaan myös Kahvakuulaa aina keskiviikkoisin. Minulle on tärkeää, että asiakkaat  lähtevät tunneiltani hymyssäsuin, joten tervetuloa hikoilemaan kanssani! Saat varmasti mahtavan fiiliksen ja energiaa arkeen!

Olen mukana myös Sykkeen johtokunnassa ja vastaan seuramme sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä."

 

 

Oletko Sinä tai Ystäväsi innokas jumppari ja halukas ohjaamaan myös muita? Kaipaamme aina innokkaita, idearikkaita ja liikunnallisia ohjaajia mukaan toimintaamme. Seura kouluttaa kaikki ohjaajansa mm. Voimisteluliiton kursseilla. Ota rohkeasti yhteys seuraamme (virtain.syke(at)gmail.com)!

Kauttamme myös tilaustunnit esim. yrityksesi virkistyspäivään tai vaikka kaveriporukan illanviettoon! Ota yhteyttä.