Lasten Showtanssi

 

Lasten Showtanssitunti on suunnattu n. 9 - 12 -vuotiaille tanssista innostuneille tytöille ja pojille. Ikärajoissa pyrimme kuitenkin aina vähän joustamaan tarpeen ja tilanteen mukaan! Tunnit (3 krt /kevätkausi) sisältyvät jäsenmaksuun.

Lasten Showtanssin ohjaaja, Hanna Pantsu, tulee Tanssikoulu Wimmasta. Tanssikoulu Wimma toimii pääasiassa Pohjanmaalla, mutta on mahtavaa, että olemme saaneet polkaistua yhteistyön käyntiin myös tänne Virtain suuntaan!

Showtanssi on monipuolinen ja menevä tanssilaji, josta tanssiharrastus on helppo aloittaa. Siinä on elementtejä useista eri tanssityyleistä, mm. jazz-tanssista, discosta, lattareista, street-tanssista, musikaalitansseista ja baletista. Tunti koostuu alkulämmittelyistä, venytyksistä, lihaskunnon huollosta, salinpoikkitehtävistä harjoituksista sekä itse tanssisarjasta.

Mukaan tarvitset mukavat ja rennot treenivaatteet sekä vesipullon. Tunneilla ollaan paljain jaloin. Lisätietoja Hannasta ja Tanssikoulu Wimmasta löydät osoitteesta tanssiwimma.fi!

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan tanssin ilosta!

 

Kevätkauden -20 treenikerrat ovat perjantaisin 6.3., 3.4. ja 24.4.! Ryhmä kokoontuu klo 16.30 - 17.30 Liikuntahallin Peilisalissa.